Oplevelser i området

Herunder kan du læse mere om de oplevelser vi kan tilbyde på halvøen Reersø, når du besøger Reersø Camping.

Halvøen Reersø byder på mange spændende oplevelser. Øen er blandt andet det eneste sted i Danmark (og et af de eneste i Europa), hvor man kan opleve den haleløse kat. Derudover byder halvøen på smuk natur, livligt havnemiljø og et bredt udvalg af kunsthåndværkere.

Find en oplevelse

Reersø kro

Reersø Kro har en historie på 300 år. På kroen kan man besøge restauranten for et dejligt måltid. 

Butik Havmågen

Vil man shoppe lidt på campingferien, er butik Havmågen et rigtig godt bud. En hyggelig brugskunst butik på Strandvejen.

Ravkunstner

På Reersø har vi den dygtige ravkunstner Pia Ahrenst. Udover rav arbejder Pia også med drivtømmer.

Reersø Havn

Der er altid liv på Reersø Havn i sommerhalvåret. På havnen kan du nyde den flotte udsigt, besøge Pias Ravhus (eller en af de mange andre kunstnere) eller få en dejlig frokost hos Reersø Fiskehus.

Reersøs smukke natur

Kysten langs Reersø er perfekt til en gåtur, når man er på camping hos Reersø Camping. Se den smukke strand, klinten og fuglelivet. 

Reersø Kirke

Reersø Kirke er bygget i starten af 1900-tallet og er derfor en mere moderne kirke, end dem man ofte ser i det danske landskab. 

Reersø Museum

Reersø Museum er indrettet. et gammel fæstehus fra ca. 1800. Reersø Museum er kun et stenkast fra campingpladsen, og er derfor en oplagt aktivitet.

Vi tilbyder

Aktiviteter

Hytter

Glampingtelte

Oplev den smukke natur

Reersø, med sin betagende naturskønhed og charmerende atmosfære, byder
besøgende velkommen til en oase af ro og lokal kultur

Beliggende i hjertet af Danmark, skaber denne idylliske halvø et malerisk baggrundstæppe for uforglemmelige familieoplevelser og tilbyder en perfekt kombination af natur, traditioner og fællesskab.