Oplevelser i området

Herunder kan du læse mere om de oplevelser vi kan tilbyde på halvøen Reersø, når du besøger Reersø Camping.

Halvøen Reersø byder på mange spændende oplevelser. Øen er blandt andet det eneste sted i Danmark (og et af de eneste i Europa), hvor man kan opleve den haleløse kat. Derudover byder halvøen på smuk natur, livligt havnemiljø og et bredt udvalg af kunsthåndværkere.

Find en oplevelse

Camping i smukke omgivelser

Reersø Camping er en campingplads der tilbyder hyggelig ferie året rundt. Vi tilbyder campingferie i smukke omgivelser tæt på vandet. På pladsen er der hygge for hele familien, og vi sørger for underholdning hele sommeren. Ud over vores pladser til campingvogne, tilbyder vi overnatning i vores 10 hytter. På pladsen er der mulighed for at leje en fastligger plads året rundt.

Fællesspisning og musikalske indslag

Gennem hele sommeren byder vi velkommen til koncerter og fællesspisning. I 2022 vil der blandt andet være underholdning med De Glade Drenge og Leo Weisleder Adolph.

Familievenlig campingplads

Reersø Camping er en familievenlig campingplads med plads til alle. På pladsen har vi en legeplads, boldplads samt en TV -og spilstue. Der er adgang til strand fra campingpladsen.

Din hund er velkommen

Reersø Camping er en hundevenlig campingplads. Du kan derfor trygt tage din hund med på campingferie. Helt uden omkostninger.

Vi tilbyder

Aktiviteter

Hytter

Glampingtelte

Oplev den smukke natur

Reersø, med sin betagende naturskønhed og charmerende atmosfære, byder
besøgende velkommen til en oase af ro og lokal kultur

Beliggende i hjertet af Danmark, skaber denne idylliske halvø et malerisk baggrundstæppe for uforglemmelige familieoplevelser og tilbyder en perfekt kombination af natur, traditioner og fællesskab.